sâmbătă, 3 aprilie 2010

LING(Ă)Uşitorul



Cu toţii cunoaştem acea rasă de oameni care e mereu gata să-ţi facă un compliment, să ţi se alăture într-un potenţial “război”, să aprobe orice aberaţie pe care o spui, să-ţi fie mereu aproape [ până aici, descrierea prietenului perfect ], până în momentul în care, întamplător îl observi înjurându-te pe la spate [ act de curaj şi responsabilitate profundă ] şi aprobând ofensele aduse ţie.
De ce? Pentru că , la capitolul “ Cea mai veche meserie “, după preacurvie se ridică înălţător pupindosismul. Poate tocmai de aceea specimenele aparţinând acestor ramuri isi fac veacul târându-şi leşurile mizere împreună.
Revenind, îi spui în faţa ce ai auzit,ce te-a deranjat şi cu ce te-a călcat pe coadă şi albeşte ca varul de uimire. “ Eu ?! Cum poţi să spui aşa ceva ?! Despre tine?! Niciodată !! “. Şi-ncepe să jure, să injure, să-şi folosească organele în scopuri nevrednice şi să scuipe in sus sperând că vântul va îndrepta flegma către “duşmanul” tău , că doar încearcă să convingă că-ţi e alături în acest “ război “.
Astfel de îngeraşi gătiţi în haine fastuase, roşii , cu corniţele ascunse sub aureola strălucitoare, îi întalneşti la tot pasul. Şi nu mare ar trebui să vă fie mirarea când veţi descoperii că cei din jurul vostru îşi dezbracă haina de sfinţi.


Motto:
* Întotdeauna, şerpii ca şi linguşitorii sau alte animale târâtoare mi-au produs o impresie de profound dezgust. [ Vasile Alecsandri ]
** Cine ştie să linguşească, ştie şi să calomnieze. [ Napoleon Bonaparte ]
*** Fugi de linguşitori şi de cei care te laudă. [ Anton Pann ]
**** Linguşitorii se aseamană prietenilor, ca lupii câinilor. [ George Chapman ]

[ Ps: incercati sa va semnati la comentarii :-) ]

10 comentarii:

  1. e simplu "cel mai bun prieten" este si cel mai mare dusman al tau pt ca invidia e in floare :) deci cel mai bine ar fi sa va lipsiti de asa-zisii "prieteni adevarati"

    RăspundețiȘtergere
  2. That`s it!
    Mare dreptate ai, Piti`!
    Merci de comentariu!
    You rock!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. "Priteni" ca astia gasesti oriunde. Eu in fiecare zi dau de cate unu. Si ii urasc, asa cum urasc messeria de pupincurist.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate pentru soarta omenirii sunt foarte multi de`astia pe toate drumule, ne respira si ne infecteaza aerul. Dar..nu avem de ales..trebuie suportati :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa sunt oamenii! Nu ai cum sa-i schimbi...pentru ca asa au fost ei facuti,dintr-o samanta rea!

    Uneori oamenii sunt prea prosti,ca sa mai vreau sa-i cunosc. Uneori lucrurile sunt prea complicate,ca sa ma mai chinui sa le descopar.

    In concluzie,nu-ti ramane decat sa-ti traiesti viata asa cum stii tu mai bine si sa fii asa cum vrei tu,sa fii tu in orice moment si in orice circumstante. :* >:D<

    P.S. : Bafta cu blog`ul ! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e , Dali. Niciun animal nu`i mai insuportabil decat fiintele astea proaste. Dar am fost blestemati sa traim printre ei si trebuie sa ducem asta pana la capat.

    Multumesc pentru comentariu si sfat. Esti o scumpa :*:*>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti geniala, pur si simplu, ai scris un mare adevar si cred ca toti dam de asemenea "persoane" daca merita sa le numesc "persoane".

    Continua, ai potential, maine poimaine te vad in top la cel mai citit blog :>!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oho,ce de persoane de felul asta..si cum te'nvarti putin ai dat peste unul.Rar mai gasesti pe cineva cu adevarat sa'ti fie prieten.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu nu vad doar un lingau pe zi...vad cu zecile

    RăspundețiȘtergere